Enerji verimliliği toplantısı

Merkezimiz Yönetim Kurulu enerji verimliliği toplantısına katıldı. Verimlilik proje ödülleri (2021) konulu toplantıda proje konuları, başvuru koşulları, değerlendirme süreci, ödül ve kazanımlar, 2021 yılı takvimi, sıkça sorulan sorular ve proje örnekleri anlatıldı.
  • ENERJİ GÜNLÜKLERİ: AKILLI ÇİMENTOLU KOMPOZİTLER, LİF TAKVİYELİ BETONLAR VE DİJİTAL YÜZEYLER (ÜNİVERSİTE - SANAYİ İŞBİRLİĞİ) ETKİNLİĞİ

• Merkezimiz Yönetim Kurulu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mahir GÜLEN'in güneş pilleriyle ilgili projesine TÜBİTAK’tan destek.

• Summer Course On Exergy And Its Applications

• Üniversitemizde Akıllı Enerji Laboratuvarı kuruldu

• Enerji Laboratuvarı Açılış Etkinliği

• Matlab ile Derin Öğrenme Etkinliği

• Geleceğin mühendisleri “Enerji Günlükleri” programında bir araya geldi

• Tübitak 2209-A Kapsamında Merkezimiz Yönetim Kurulu Üyelerinin Danışmanı Olduğu 12 Proje Kabul Edilmiştir.

• Tübitak 2209-A Kapsamında Merkezimiz Müdürü Doç. Dr. Abid USTAOĞLU'nun Danışmanı Olduğu 6 Proje Kabul Edilmiştir.

• Enerji verimliliği toplantısı