Yükselen Yıldız Burs Programı

İçerik : Yükselen Yıldız Burs Programı

Kontenjan: 100
Kimler Başvuru Yapar: Lisans ve Yüksek Lisans öğrencileri
Programın Amacı: Bursiyerlerimize özel eğitim imkanları sunmak ve Vakıf projelerinde yer alma fırsatı sağlamak aynı zamanda bursiyerlerimizin kişisel, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamak hedeflenmektedir.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 3000 TL

2- Eğitmen ve Mentor Burs Programı
Kontenjan: 720
Kimler Başvuru Yapar: Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri
Programın Amacı: Bursiyerlerimize yetkin oldukları alanlarda, Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilere eğitmenlik yapma ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı sunularak öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 3000 TL

3- Eğitim Desteği Burs Programı
Kontenjan: 3,880
Kimler Başvuru Yapar: Ortaokul, Lise,Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri
Programın Amacı: İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği sağlanması ve Milli Teknoloji Hamlesi bilinci ile daha fazla gencin vakıf projelerine dahil edilmesi hedeflenmektedir.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 2000 TL

4- Sen Geleceksin Burs Programı
Kontenjan: 300
Kimler Başvuru Yapar: Lisans öğrencileri
Program Amacı: Bu burs programı kapsamında bursiyerler, Vakıf’ın 81 ilde yürüttüğü projelere katkı sağlar, görev bazlı proje geliştirmeye,araştırma yapmaya ve sürecin yönetilmesine destek olur.
Aylık Burs Miktarı: 10 ay boyunca aylık 2500 TL

Detaylar için Tıklayınız.